ACCESORII ORIGINALE CREATE DE AGATHA

Fotografia mea
Romania
Dedic acest blog tuturor femeilor cu har si pasiune,care vor sa fie originale!

marți, septembrie 08, 2009

Despre FREEFORM



Cele care cauta in disperare scheme de lucru cu croseta,fara sa gaseasca cine stie ce,trebuie sa stie,(daca nu cumva stiu deja) ,ca exista un mod de a lucra cu croseta absolut spectaculos,ingenios si mai ales original! Am enuntat de multe ori, poate,cuvintul fantezie.Ei bine,freeform este un stil care va da libertate,inseamna chiar asta "forma libera".
Freeform este pentru cele ce iubesc lucrul manual,ceea ce e abstractionismul in pictura,nu trebuie sa faci altceva decit sa indraznesti sa armonizezi linii,forme,culori.Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmariti ca lucrul sa fie plan,sa nu incretiti.Asta bineinteles,la inceput,cind sunteti la primii pasi timizi,dupa care ,puteti sa indrazniti orice! O data ce dobinditi o oarecare dexteritate in a "sari" de la o forma(linie)la alta,sunteti libere sa creati orice va da prin minte:coliere,genti,tablouri ,perne,palarii,si asa mai departe!
Daca vreti sa va inspirati,va sfatuiesc sa intrati pe site-uri de foto cautind freeform si va promit ca veti ramine "extaziate" de operele vazute(asta bineinteles,daca aveti ,ca mine,pasiunea de a croseta!)
Indraznesc sa va arat niste imagini super frumoase,care din pacate,nu sunt ale mele,ci ale unei artiste QUARTODEIDEIAS.
Acest articol e dedicat celor care nu au timp sa colinde pe WEB si care ,poate nu au descoperit inca minunatia numita FREEFORM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu